Penafian Penuh

Penafian

Ini adalah satu-satunya laman web rasmi YYP di www.yyp.com.my.

YYP adalah sebuah yayasan di bawah Akta Syarikat 2016 dan bukan sebuah koperasi di bawah Akta Koperasi 1993. Produk pembiayaan peribadi YYP adalah mematuhi konsep shariah dan undang-undang Malaysia yang disarankan oleh badan penasihat shariah dan firma guaman yang bereputasi.

YYP tidak pernah melantik mana-mana individu atau syarikat untuk menggunakan identiti korporat YYP untuk mana-mana laman web, blog, media sosial atau sebarang medium internet.

YYP akan menafikan sebarang isu berbangkit disebabkan penggunaan laman web, blog, media sosial atau medium internet tersebut. YYP juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian termasuk kerugian kewangan yang dialami oleh individu yang bergantung kepada maklumat tersebut.

Kami menasihati anda untuk mengesahkan terlebih dahulu semua maklumat sebelum membuat sebarang urusan berkaitan dengan pelaburan, perniagaan atau keputusan supaya tidak bersandarkan kepada maklumat tersebut semata-mata.

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:

YAYASAN DEWAN PERNIAGAAN MELAYU PERLIS BERHAD
Alamat Pusat Pemprosesan:
Tingkat 19, Menara Teo Chew
(Dahulu dikenali sebagai
Menara AmMetLife),
1, Jalan Lumut,
50400 Kuala Lumpur,
Malaysia.

Waktu Operasi:
Isnin - Jumaat
9.00 pg – 6.00 ptg
(tidak termasuk Cuti Umum)

Tel:
03 – 4047 0888

Fax:
03 - 4047 0856

AKTA SURUHANJAYA PENCEGAHAN RASUAH MALAYSIA 2009 DAN AKTA PINDAANNYA 2018

YYP mematuhi Akta Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia 2009 dan Akta Pindaannya 2018. YYP mematuhi standard etika perniagaan, menghormati undang-undang tempatan dan tidak terlibat dalam segala bentuk rasuah, suapan, penipuan atau pembayaran kemudahan. Sebarang pelanggaran atau pertimbangan yang berkenaan dengan perkara tersebut harus dilaporkan segera kepada saluran berikut:

: 03 - 4047 0853 | : compliance@yyp.com.my